Volg les op maat van jouw leven.

Publicatiedatum: 04-10-2024

Les volgen op maat van jouw leven bij CVO Groeipunt


Ben je druk bezet of heb je juist een zee van tijd om je bij te scholen? CVO Groeipunt heeft voor elk wat wils! Voormiddag, namiddag, avond: je kan heel wat opleidingen op verschillende momenten volgen.
Ook op zaterdag en online les volgen is mogelijk. Ontdek hier meer!


Avondlessen

Heb je overdag verplichtingen zoals werk of gezin? Onze avondopleidingen zijn ideaal om je toch bij- of om te scholen. Een ICT-cursus voor starters, een nieuwe carrière als fietshersteller, een cursus masseur of een opleiding in elektriciteit? September en februari zijn de grote startmomenten. Maar ook doorheen het jaar starten er nog heel wat cursussen. 

Daglessen

Kan je je overdag vrijmaken? Dan vind je bij ons een breed aanbod van opleidingen. Interessant om te weten: heel wat opleidingen kun je volgen als VDAB-traject naar werk. Zo kun je met behoud van je werkloosheidsuitkering een nieuwe opleiding volgen. Neem contact op met je VDAB-consulent voor meer informatie. 

Zaterdaglessen 

Ook op zaterdag zitten we niet stil bij CVO Groeipunt. Op onze campus in Lokeren kun je bijvoorbeeld terecht voor opleidingen elektriciteit, automechanica, lederbewerking en houtsnijden. En voor kinderbegeleiders (baby’s en peuters) die al in de kinderopvang werken, hebben we een flexibel traject met lessen op zaterdagvoormiddag, gecombineerd met afstandsonderwijs en werkplekleren.

Op de campus of online

Je kan niet alleen je lesmoment kiezen: voor heel wat opleidingen heb je ook de keuze uit verschillende onderwijsvormen. Leer medecursisten kennen op de campus, volg rustig les @home of combineer het beste van beide werelden.

Aangepast aan jouw leven

Heb je geen tijd voor een intensieve opleiding? De meeste van onze opleidingen bestaan uit aparte modules:

  • Je volgt de modules waar je op dit moment tijd voor hebt. Zo bepaal je zelf hoe intensief je traject is. 
  • Je kan op meerdere momenten tijdens het jaar starten met een module. 

Voor sommige taalopleidingen heb je trouwens ook de keuze uit versnelde trajecten. Zo kan je in korte tijd de basis van een nieuwe taal leren. 


Hulp nodig?

Neem contact op via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk!

Tip: via de cursuszoeker op onze website zie je snel voor welke opleidingen je nog kan inschrijven. Graag als eerste op de hoogte van ons aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief